Despre noi

La 16 decembrie 2007 ne-am lansat ca grup pe reţeaua de socializare Netlog cu denumirea de “Patrioti MD“. În 3 ani am avut aproape 83 mii vizitatori unici, peste 1700 poze încărcate şi circa 18500 comentarii la temele de pe forum. Am încercat să profităm din plin de susţinerea membrilor noştri, organizînd o serie de offlineuri şi contribuind prin diferite acţiuni la lupta anticomunistă care era destul de incinsă în acea perioadă de timp.
După exact 3 ani, adică la 16 decembrie 2010 am decis să redenumim grupul în “Moldova, TE IUBIM”, setîndu-ne ca obiectiv crerea celui mai numeros grup online din Republica Moldova, pentru a produce o revoluţie patriotică în inimile fiecărui cetăţean. O parte din membrii grupului se indentifică drept moldoveni, alţii români, pentru noi fiind mai puţin important acest subiect, direcţionîndu-ne efortul spre alte momente pe care Republica Moldova le depăşeşte cu greu în aceste clipe.
Suntem nişte cetăţeni simpli, apolitici şi nu urmărim interesele nimănui. Dragostea care o purtăm pentru Republica Moldova e singurul şi cel mai important lucru de care avem nevoie.

Suntem deschişi spre noi iniţiative sociale, promovînd orice acţiune de acest gen.

Advertisements

4 responses to “Despre noi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: